BBQ WORKSHOP – WEBER GRILL ACADEMY

THE HOME OF BACKYARD HEROES

Ken je het gevoel dat je zou willen dat een bepaald moment nooit meer ophoudt? Nou, eigenlijk is dit waar de Weber Grill Academy om draait: je voorbereiden op al deze momenten. De barbecuebeleving die je deelt met familie, vrienden of collega’s.

Culinair

Tijdens deze 4 uur durende workshop Culinair leren gecertificeerde Weber Grill Masters je alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Ze leren je meer over het aansteken van barbecues, verschillende grillmethoden, barbecueaccessoires, schoonmaak en onderhoud van de barbecues. Ben jij ook zo benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues?

We gaan de blinde smaaktest doen! Hetzelfde soort vlees wordt bereid op de houtskool-, gas-, en elektrische barbecue. Benieuwd of je het verschil proeft? Ondertussen bereid je een voor-, tussen-, hoofd-, en nagerecht op de barbecue, waarbij gebruik wordt gemaakt van de directe en indirecte grillmethode.

De belangrijkste ingrediënten tijdens deze Weber Academy BBQ workshop is veel zelf doen, lekker eten en natuurlijk plezier maken. Deze workshop Culinair is geschikt voor iedereen die fan is van barbecueën. De BBQ recepten krijg je allemaal mee naar huis.

Je ontvangt ook nog een receptenboekje, een certificaat en een Weber schort.

Menu:

✓ Beercan chicken

✓ Gerookte zalm met frisse mesclun salade

Rosbief en courgettespiesen met aioli van gerookte paprika met ‘Hasselback’ aardappelen

✓ Vegetarische groentecurry

✓ Gegrilde ananas

Ga je ook mee? Leuk!

Wanneer: 4 mei van 16:00 20:00 uur

Waar: SnowWorld in Zoetermeer (huh? SnowWorld? Ja, echt waar)

Kost dat: € 30,– p.p.

Wie: max. 25 deelnemers (3 kaarten per deelnemer)

Hoe dan: meld je snel aan via info@par-online.nl op volgorde van aanmelding